VÅRE TJENESTER


MOBITO BENCHMARK

Mobito er uavhengig og kan derfor foreta en nøytral benchmarking av deres avtaler. Hvordan er din bedrifts løsning og priser i forhold til deres konkurrenter og resten av markedet? Vi har flere tusen abonnement i vår database, samt oversikt over tilbudene i markedet slik at vi kan gi dere råd og tips om mulige forbedringsområder.

Mobito gir dere svaret.


Alt Text

MOBITO INNKJØP

Det er mye å tenke på ved valg av kommunikasjonsløsninger. Det være seg behov for dekning, innhold i abonnement, månedspriser, bindingstider, avtalevilkår, utenlandspriser og sentralbordløsning. Ingen leverandør er nemlig best på alt.
Mobito forhandler på vegne av mange, og vårt innkjøps-samarbeid sørger for at dere får den løsningen som passer dere best og selvfølgelig til den laveste prisen.
Sparer dere ikke noe, koster det ikke noe.

Mobito gjør jobben, dere beslutter.


MOBITO 365

Det er mye å passe på i en allerede travel hverdag. Ansatte som endrer bruk, priser som endres, ansatte som begynner og slutter, skatteregler som endres, samt telefoner som skal kjøpes inn med eller uten binding.  Vi i Mobito synes alt dette skal være enkelt. Mobito tar derfor ansvar for alt innen mobil, telefoni og bredbånd i deres bedrift.

Mobito er deres teleavdeling.

Har dere en bra avtale i dag?

Mye skjer innen telekom hele tiden. Nye aktører kommer, nye abonnement lanseres og forbruk endres.
Kontakt oss i dag for en benchmarking av deres avtaler. Helt uten forpliktelser.